Kranio Sakral terapi

Kranio Sakral terapi har mange teknikker, som jeg bruger til at understøtte massagen med eller kun ren behandling med kranio Sakral terapi. Ved at få kroppen og hele dens nervesystem til at slappe af og få løsnet bindevævet, så løsner musklerne sig derved også. Det er en blidere måde, at arbejde sig ind i områder, hvor der er meget spændt og ømt. Især ved tidligere skader, overbelastninger, skævheder og brud, kan der arbejdes godt i dybde med kranio Sakral behandlinger, uden næsten at røre ved området.

Ved afspænding af kroppen, bruger jeg ingen massage, men kun teknikker, hvor jeg sætter kroppen i gang med selv at rette op på diverse blokeringer, skævheder m.m. Dette kan være nødvendigt ved f.eks. piskesmæld og hjernerystelse. Jeg arbejder dog med bindevævet undervejs. Alt efter hvilke symptomer, udfordringer og ønsker du kommer med, vil jeg vurdere og mærke mig frem til, om massage undervejs er nødvendigt.

Kroppen ved bedst, hvor der er en skævhed, overbelastning eller blokering. Derfor er denne behandling så god. Det er både det fysiske og det psykiske der bliver bearbejdet. Ved kranio Sakral terapi, arbejder jeg med centralnervesystemet og prøver at afspænde hjerne- og rygmarvshinden, som er tæt forbundet med muskel og skelet systemet, kredsløbet, lymfe systemet, åndedrættet og det endokrine system. Kroppen husker alt og det kan sidde i systemet i rigtig mange år. Fald, slag, brud, chok, traumer, stress og pres, er kun nogle af de ting, som påvirker kroppen og dette kan bearbejdes igennem kranie-sakral teknikker. Kroppen arbejder videre flere dage efter en behandling og kan derfor reagere med ømhed, uro, tunghed m.m. Selvom det kan være skidt, hårdt og irriterende, så er det gode tegn til, at det renser ud, retter op og slipper.

Nogle gange, kan det være svært at vælge den rigtige behandling. Men fortvivl ikke, vi snakker altid sammen, inden jeg går i gang. Finder jeg ud af undervejs, at der skal massage til eller jeg afspænder andre steder på kroppen end det vi har snakket om, så er det for at understøtte og hjælpe din krop og dig bedst muligt.

Afspænding af fødder og ben

En halv times behandling med massage og bindevævsmassage, samt Kranio-sakral teknikker, gør meget for at løsne og blødgøre musklerne og vævet. Jeg vil både behandle benene og fødderne, men behandlingen og teknikkerne vil være forskellige efter behov. Det kan lindre ved gigt, arvæv, overanstrengelser, hævet og ømme ben og fødder, træthed og almen velvære. Du vil føle en lethed i hele kroppen, selvom det kun er ben og fødder der er blevet behandlet.

Afspænding af arme, skuldre og hænder

En halv times behandling med Kranio-sakral teknikker, massage og bindevævsmassage, gør at der bliver løsnet godt op for diverse spændinger og blokeringer. Selv i skulderleddet, kan der ofte komme mere bevægelighed i, selvom det i lang tid har været umuligt og har medført ømhed og smerter i yder positioner. Ved overbelastninger og ældre skader, har disse behandlinger medført mere bevægelighed og ro.

Afspænding af kæbe og ansigt

En halv times afspænding med bindevævsmassage og ansigtsmassage, hvor teknikkerne og behandlingen kan variere efter behov. Rigtig mange, har  spændte kæber, som kan være med årsag til blandt andet hovedpine, spændte halsmuskler, ørepine og svimmelhed. Mundarbejde kan også forekomme, hvis det bliver nødvendigt at få løsnet det bedst muligt. Ved tandlægebehandlinger, fald, stød og slag, bliver hovedet også påvirket og spændt. Tung og anspændt hoved og ansigt, vil ofte føles lettere efter behandlingen. Kroppen vil arbejde videre, nogle dage efter selve behandlingen og kan derfor hos nogen, reagere på forskellige måder, som træthed, ømhed der nogen gange forværres i nogle dage, for derefter at slippe, utilpashed m.m. Det er en blid, effektivt og afslappende behandlingsform, hvor du ligger fuld påklædt på briksen.

Afspænding af kroppen

Er du stresset, anspændt, har ondt, er nedtrykt, depressiv, ekstra sensitiv, har tankemylder eller bare har brug for en pause og afslapning, så kan denne time give dig en blid og behagelig afspænding, hvor du ligger påklædt på briksen.  Selvom det føles blidt og behageligt, så virker det kraftigt og går i dybden. Ligesom ved meditation, kommer du ved afspænding i en tilstand, hvor du hører alt omkring dig men alligevel føler at du er langt væk. Det er her, kontrollen slipper og kroppen begynder at arbejde. Det har en god indvirkning på personer med ADHD, stress, depression og ved angst. Alt efter din problem stilling, vil jeg, i samarbejde med din krop, understøtte, forløse og afspænde diverse spændinger og blokeringer der må være. De fleste gange kræver det flere behandlinger, men det kommer an på, hvad dit formål er og hvilken problemstilling du kommer med. Også med afspænding vil det være ideelt for kroppen, hvis det bliver vedligeholdt én gang om måned.

På onlinebooking, finder du den nye kategori med Kranio Sakral terapi

Priser & Tidsbestilling

30 Minutter
350,- DKK
Beroligende
Afstressende
Smertelindrende
Muskel afslappende
60 Minutter
550,- DKK
Beroligende
Afstressende
Smertelindrende
Muskel afslappende