Massage-Healing

Massage-Healing

Healing er en del af et altomfattende og sammenhørende energisystem, som vores eget indre energisystem også er en del af.
Healing er en over 2.500 år gammel behandlingsform, der giver indgang til et kraftfuldt værktøj til personlig udvikling. Når der er ubalance i kroppen, vil kroppens system miste energi og derved give svaghedstilstande og modtagelighed for sygdomme.

Healing kan ikke gøre skade på nogen punkter.

Ved Massage-Healing, arbejder jeg med din krop, energier og musklerne, hvor jeg blander massage, healing og afbalancering undervejs, så din krop får den mest optimale at arbejde videre med.

Chakraer

Hele vores energisystem er en lang række af aktiveringspunkter, næsten som mursten i et hus og ifølge buddhister, har vi mere end 80.000 chakraer.

De fleste bruger de syv chakraer, som det bærende fundament. De syv chakraer er placeret i auraen, som er det energifelt der omgiver kroppen.
Hvert chakra arbejder med en farve. Chakraer udgør vores energisystem og deres opgave er, at modtage og fordele energi til kroppen. Uden dem, kunne vores fysiske krop ikke fungere.

Ved Massage-Healing, arbejder jeg med rod-, hara-, solar plexus-, hjerte-, hals-, pande-, og kronechakraet.

Chakraer har 2 aspekter:

  • Det ene hører til den fysiske balance og vedligeholdelse.
  • Det andet, til den bevidsthedsmæssige udvikling.

Hvert chakra har forbindelse til hver sin kirtel, organer, muskler og led. Er der en blokering i et chakra, er der det samme, i den del af kroppen, hvor de hver især hører til. Vores psykiske evner og temaer ligger også gemt i chakraer – Alting hænger sammen og intet er tilfældigt.

Der er forbindelse mellem psyke og krop og kan derfor i chakraerne finde sammenhæng mellem vores fysiske skavanker og vores følelsesmæssige temaer.

Behandlingens Indhold

Healing er overførsel af energi, hvor jeg som behandler fungerer som kanal for energien. Ved Massage-Healing og afbalancering, er jeg med til at genskabe balance i dit sind og din fysiske krop bla. på alle organer.
Behandlingen vil føles som en varm og behagelig gennemstrømning af velvære, fred og harmoni i både krop, sind og ånd.

Denne behandlingsform af både massage og healing, vil føles mere blidt, nænsomt og behageligt i forhold til kun massage. Healingen er meget dybdegående og et godt supplement til massagen. Der bliver løsnet op, for både den fysiske og psykiske del i kroppen.

Priser & Tidsbestilling:

30 minutters Behandling
350,- DKK
Krop
Evaluering
60 minutters Behandling
550,- DKK
Krop
Evaluering