Massage

Trænger din krop til en gang forkælelse?

Du kan booke en halv eller en hel times massage ved at trykke her: Massage Tidsbestilling – Alternativt kan du ringe på 41 63 56 54 eller skrive til info@n-focus.dk hvis du har spørgsmål m.v.

Herunder kan du læse mere omkring massage og hvad det kan gøre for dig:

Musklerne:

Musklerne udgør ca. 40 pct. af kroppens vægt. Når musklerne arbejder, afgiver de affaldsstoffer i form af mælkesyre, kultveilte og urinstof. Disse affaldsstoffer ledes naturligt bort fra musklerne af blodkredsløbet og lymfesystemet. Men hvis der ophobes for mange affaldsstoffer, som der fx gør, hvis vi sidder time efter time og spænder foran computeren eller træner lidt for hårdt, så bliver musklen træt, stiv og øm. Massage løsner og blødgør musklen og hjælper de ophobede affaldsstoffer væk. Jeg kombinerer massagen med laser og Kranio Sakral teknikker, for at din krop får den mest optimale behandling, den har brug for. Derved vil restitutionstiden, efter en hård fysisk ydelse blive nedsat væsentlig, så at kroppen hurtigere bliver klar til at yde igen. Når du bruger en kiropraktor, vil det bedste være, at du efterfølgende får en massage behandling, for at få mest ud af behandlingen hos din kiropraktor.  

Affaldsstofferne:

En anerkendt, engelsk læge sammenlignede for 100 år siden massage med et kloaksystem: Et godt kloaksystem holder dit hus rent og hygiejnisk og leder affaldet ud. En god massage gør det samme ved din krop. Holder den sund og ren og leder affaldet ud. Massage forbedrer blodcirkulationen, som transporterer næringsstoffer og ilt ud til kroppens celler. Samtidig føres affaldsstoffer med blodet væk fra cellerne. Massage sætter også skub i lymfesystemet, der spiller en afgørende rolle i kroppens udrensning af affaldsstoffer.

Huden:

Massage forbedrer blodcirkulationen og dermed også blodforsyningen til hudens celler. Det betyder bla., at næringen til hudcellerne forbedres. Derfor har massage også en god effekt på huden, der får huden til at se sundere og friskere ud. Huden får mere farve og glød.

Helkropsmassage

Bliv godt og grundigt masseret på hele kroppen. Mærk hvor mange steder, der kan være øm og anspændt, uden du har bemærket det. Du vil kunne mærke en større afslapning og velvære i hele kroppen, når du vælger en helkropsmassage. Jeg bruger laser, bindevævmassage og kranio-sakral teknikker undervejs, hvis dette er nødvendigt. Disse teknikker går mere i dybde, hvor massage ikke er muligt. Fx i skulderled, knæled og nakkehvirvler. Dette vil understøtte din massagebehandling, for at afspænde de områder bedst muligt. Du er altid velkommen til at komme med ønsker, hvis du eks. vil have masseret kun overkrop eller ben. Undertøj beholdes på, dog er det op til den enkelte, om de vil beholde bh på. En helkropsmassage, kan vælges imellem 1 time eller 1 1/2 time.

Ryg

En koncentreret rygmassage, hvor der arbejdes i dybden og musklerne vil blive løsnet godt og grundigt op. Også ved denne behandling, vil jeg anvende laser, Kranio-Sakral teknikker og bindevævmassage, hvis dette er nødvendigt. Jeg arbejder nede fra baldeområdet op til hovedet, så jeg får så meget af hele ryggen med. Ofte tager jeg også brystet med, da alting hænger sammen. Behandlingen kan variere fra gang til gang og i være eller akutte tilfælde, vil det i starten kræve flere behandlinger på få uger, for at ende med en vedligeholdelse ca. 1 gange om måned.

Ben

Mange bliver overrasket over hvor mange spændinger og affaldsstoffer der findes i benene. Dyrker du sport, står eller går du meget igennem dagen, eller står ofte på en stig, trappe eller stillads, så vil det være en fordel med ben massage. Men også når du går og skrænter eller har været syg, vil ben massage få de resterende affaldsstoffer hurtigere ud af kroppen. Det kan være en fordel, at få masseret benene med, når du har ondt i ryggen, da alt i kroppen hænger sammen. Ved arvæv, gammel skade, brud og hævet ben og fødder, kan der bruges forskellige teknikker for at afspænde og forbedre området. Jeg vil bruge laser og Kranio Sakral teknikker som supplement. Benene kræver en halv time og de fleste gange, kan jeg også nå at massere ryggen med.

 Arme og hænder

Dem der aldrig har prøvet en håndmassage, skylder dem selv denne behagelige oplevelse. Hele hånden samt alle fingrene bliver masseret godt med creme. Armene, som vi bruger meget igennem dagen, skuldrene og brystpartiet, vil også blive grundigt masseret igennem.

 Ansigt

Det er ren afslapning og velvære, at få masseret ansigt, hovedbund og nakke. Der vil også i ansigtet være steder du er ømt ved selve massagen. Især kæbemusklerne er hos mange anspændte. Jeg bruger forskellige cremer, der er fri for olier, parfume og parabener. Du er også velkommen til at tage dit eget mærke med.

Priser & Tidsbestilling:

30 Minutters Massage
350,- DKK
Ryg
Ben
Arme & Hænder
Ansigt
60 Minutters Massage
550,- DKK
Fysiurgisk Massage
Massagehealing
Afspændingsmassage
Helkropsmassage