Meditation

Meditation og din indre udvikling

Risiko for sygdomme i kredsløbet og nervesystemet kan reduceres med op til 80% ved jævnlig meditation, afslapning og kreativ visualisering.

Der findes mange meditationsteknikker og alle har det samme udgangspunkt, at få rettet opmærksomheden indad og være tilstedet i nuet. Det dæmper og beroliger sindet og udvider bevidstheden. Meditation hjælper dig med din indre udvikling og du vil opleve dig selv på en ny måde.

Ene behandling

Du bestemmer selv, om du vil komme alene eller vil have andre med dig til meditation. I kan være max. 6 personer. Hvis du er alene, kan det være jeg beder dig om, at ligge fuld påklædt på briksen, hvor jeg kan arbejde med din krops energier, mens jeg guider dig i meditationen. Men det kommer an på, hvad din hensigt er og hvad jeg kan mærke din krop har brug for. Derfor er selve samtalen inden meditationen, en vigtig del af selve behandlingen.

Du vil kunne opnå en kontakt til dine dybere kvaliteter som feks. medfølelse, indre styrke, tilgivelse, mod m.m.

Kreativ energi, indre ro og klarhed, vil komme frem i det bevidste sind.

 

Frirummet. Hold.

Frirummet, er nogle hold jeg afholder i løbet af året, hvor vi igennem en time med ro og fordybelse, vil komme til at opleve vores krop, sind, energier og bevidstheden, endnu mere tydeligt. Frirummet, er det rum hvor vi samles og kan være i stilheden med os selv. Både din intuition, følelser og visualiseringer, vil vise dig noget.

At være i stilheden, kommer du tættere på dig selv. Du er mere nærvær og nogen vil kalde det fredfyldt. I frirummet har vi hver vores oplevelser, som vi kort evaluerer undervejs. Du arbejder intensivt med dig selv, i et fællesskab med max. 6 personer. Du skal være med dig selv, hvor du kan være dig selv. Tør du?  Vi snakker kun om selve meditationens oplevelse og ikke om ens generelle liv og problemer. Det er kun vores her og nu oplevelser, vi lige kort fortæller om.

Emner, materialer, værktøjer og fremgangsmåden, vil være forskellige og variere for hvert hold. Hvert hold har hver sin unikke oplevelse og er uafhængig af hinanden. Vi har alle brug for nærvær og stilheden, så derfor vil alle over 18 år kunne deltage, uanset baggrund og udgangspunkt. Hver deltager får hver deres oplevelse, som svarer til hvor de er i deres liv og hvad de er klar til. Der vil også blive afholdt hold for unge i aldre 16-20 år.

For dem, som er sygmeldt eller har fri om formiddagen, vil der være et formiddags hold fra kl. 10-11. Aften hold bliver afholdt kl. 18.30-19.30.  Dog vil hold for de unge, kun blive afholdt om aften. kl. 18.30-19.30. Følgende datoer er afsat til frirummet for 18 år og opefter:   2 oktober.  1 november. Følgende datoer for frirummet for unge er:  13 september. 11 oktober. 6 november. Se på onlinebooking, under kategorien hold.

Der er altid mulighed for at booke en privat meditations hold, hvis i er nogle stykker der gerne vil have meditation kun for jer. Prøv også noget helt nyt og super afslappende med meditation i varmt vand. Plads til 4 personer i en jacuzzi med varmt vand, hvor i blidt bliver masseret af vandstrømmen fra dyserne. I vil få en guidet meditation og efterfølgende vil der bliver skruet op for vandtrykket, hvor i kan sunde jer lidt efter meditationen. Ideelt for dem med led og muskelproblemer, stress og anspændthed og almen velvære. Ring til mig og bestil en time for kun 350 kr. Stedet ligger i Gl. Havdrup. Lille Havdrupvej 1. Husk badetøj.

Priser & Tidsbestilling

1- 2 timer
450 ,- DKK
Vejrtrækningsøvelse
Energiarbejde
Kreativ Visualisering
Afslapning