Nyheder

Ved Mobilepay betaling, skal der fremover kun bruges et fem cifret nummer 17901. Telefon nummeret er udgået.

Jeg har investeret i nogle lasere, som et supplement til massagen. Nu kan jeg hjælpe jer endnu bedre med akutte skader som brud, forstuvninger. Overbelastninger som tennisalbuer, fibersprængning. Kroniske tilstande som gigt, hælspore. Inflammation. Overflade problemer som sår, forkølelsessår,eksem. Det fremmer helingen i kroppens naturlige helings proces, så det gør ingen skade. Mere info er på vej.

Priserne er stedet lidt, idet alle nu kan få gavn af laser behandling, hvis dette er nødvendigt.

Kranio Sakral Terapi, er den nye behandlingsform, som jeg bruger dagligt, når jeg behandler. Det er en meget blid afspændings form, med næsten ingen tryk. Jo mindre tryk, jo mere effektivt bliver behandlingen. Det er dybdegående og meget af tiden, er det kroppens indre proces der styrer forløbet. Jeg kombinere dette også med massagen og de øvrige behandlinger.

Da jeg har haft en del børn og unge til behandling igennem tiden, er det vigtigt for mig, at synlig gøre det endnu mere, idet mange i dag virkelig har brug for massage, ro og afspænding. Jeg håber på endnu flere unge mennesker, vil komme forbi og få behandling. Der er brug for det.